Tevreden klanten

Hieronder vindt u enkele beoordelingen en ervaringen van klanten. 

Hierdoor krijgt u een nog beter beeld van onze werkwijze.

 

Wij zijn trots op ons werk en laten dat graag aan u zien.

Mocht u willen kijken op 1 van onze klussen dan bent u van harte welkom.

Neem gerust contact met ons op!

 

Reacties van klanten:

Diverse laatste zaken na mijn verhuizing (december 2019)

"Na mijn verhuizing bleven er een aantal zaken liggen die ik niet zelf kon: lampen ophangen, klinken van deuren vervangen, het verplaatsen van de droger en wasmachine, etc. In korte tijd was alles opgelost en kan ik blij de Kerst in!"

Ellen, Rotterdam

 

Diverse klussen binnen de familie (2018 / 2019):

"Nadat De KlusBij bij ons het laminaat had vervangen via de verzekering, hebben ze ook tot alles tevredenheid gewerkt bij mijn broer en neef. Er wordt steeds netjes gewerkt, aardige mensen en een prachtig resultaat. Bedankt!"

Wendy, Schiedam.

 

Oplevering renovatie toilet (december 2017)

"Het toilet lekte en de vloer was verrot. Alles is netjes gesloopt, de vloer vervangen en daarna heb ik weer een geweldig mooi toilet gekregen. Ik ben er ontzettend blij mee, bedankt!!"

Amalia, Rotterdam

 

Oplevering badkamer (oktober 2017):

"Onlangs zijn de werkzaamheden aan de badkamer door jullie afgerond. De laatste factuur is inmiddels door ons voldaan. 

Dank jullie wel voor jullie prettige en nette afhandeling!"

Annelies en Pascal, Zoetermeer

 

Herstel laminaat (september 2017):

"Gistermiddag hebben de heren van jullie klusteam mijn laminaat in de keuken hersteld. En zoals verwacht ging dit heel soepel. De heren hebben de keuken erg netjes en professioneel gelegd, ik ben erg blij met het resultaat en zeker te spreken over jullie klusteam.
Het laminaat vind ik ook erg mooi. Indien ik in de toekomst mijn laminaat in woonkamer en gang wil vervangen (dit is 1 jaar geleden helaas niet mooi gelegd door een bekende van mij) of andere werkzaamheden wil laten uitvoeren in mijn huis wil ik zeker jullie weer inschakelen. Ontzettend bedankt!"
Jacqueline, Hoogvliet.

 

Monteren schilderij-ophangsysteem (september 2016):

"Onlangs bent u bij ons geweest om een ophangsysteem voor schilderijen etc te bevestigen. Dit naar onze grote tevredenheid. We kunnen nu met regelmaat de schilderijen en etsen wisselen zoals al heel lang onze wens was. Bedankt!" 
Anna en Nel uit Rotterdam
 
Renovatie huiskamer (juli 2015):
"Nadat we hadden besloten dat onze woonkamer aan een fikse opknapbeurt toe was en we alle werkzaamheden hadden geïnventariseerd realiseerden wij onszelf dat er twee klussen waren die wij niet zelf konden doen (het spackspuiten van het plafond en het ver- en bijplaatsen van inbouwstopcontacten in een betonnen muur) en een klus waar we  absoluut geen zin in hadden, namelijk het renoveren van een trap.
Via via kwamen we bij de Klusbij. 
Na een prima verlopen offertegesprek besloten wij de klus aan dit De Klusbij te gunnen. Het uiteindelijke resultaat mag er zeker zijn. Een schitterend, hagelwit en strak gespoten plafond, stopcontacten waar we ze wilden hebben en een prachtige trap. Bedankt! "
Ellen en Piet, Zoetermeer


De reparatie van een voordeur (mei 2014):

"Ik heb zoveel complimenten gekregen over de gerepareerde voordeur, dat ik u dat toch even wil vertellen!
Verschillende mensen zien het eigenlijk niet eens. Een teken, dat het (vrijwel) geheel onzichtbaar is hersteld!" 
Een tevreden klant uit Zoetermeer

 

 

Een verbouwing van een woonkamer en keuken van een woonhuis (voorjaar 2012):

"Op 5 april 2012 is onze nieuwe keuken geïnstalleerd. Hiervoor moesten heel wat leidingen worden verlegd en de oude keuken moest eruit worden gesloopt. Daarnaast kreeg  de gehele benedenverdieping een opknapbeurt: muren in 2 verschillenden kleuren geverfd, het houtwerk (deuren kozijnen en onderkant trap) van huiskamer, woonkamer en hal geverfd; alle plafonds  gestukt en gewit en alle radiatoren geverfd in de kleur van de muur waar ze tegenaan hangen. En dit alles moest dus klaar zijn voordat de keuken werd geïnstalleerd. De mannen van De Klusbij hadden hiervoor de tijd vanaf 12 maart. Ze zijn begonnen met het verwijderen van de oude keuken en het verleggen van alle leidingen. Alle werkzaamheden zijn op tijd, naar volle tevredenheid en volledig in overleg met ons uitgevoerd. Ook bleven ze  binnen het van tevoren vastgestelde budget. En alles werd steeds netjes opgeruimd. Kortom wij zijn heel erg tevreden over het geleverde werk van de mannen van De Klusbij."

Hans en Coby, Capelle a/d IJssel

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.